Kruidjes party

Zou je wel eens een gezellige middag samen met een kruidenvrouwtje door willen brengen? Bij de Kruidwis is dit mogelijk!! Als je 10 jaar of ouder bent, dan maken we er gezamenlijk een spannende kruidjes-party van.Bij binnenkomst staan er verschillende soorten thee klaar, welke jullie allemaal mogen proeven. Er drijft van alles in rond………….zoethout, viooltjes, brandnetel, madeliefjes, rozebottels en nog veel meer……… Niet schrikken, gewoon proeven, de een is nog lekkerder dan de ander en je hoort dan ook gelijk wat die kruidjes allemaal voor je kunnen doen. Bij de thee worden er cakejes gepresenteerd.

Hierna gaan we onszelf mooi maken met kruidjes. We starten met een stoombadje, de kruidjes kies jezelf. Misschien vindt jij Lavendel lekker en je vriendin Kamille of Rozemarijn. Als je huid lekker schoon is gaan we genieten van een maskertje, dat jij zelf maakt met kwark en, natuurlijk hoe kan het anders, verse kruidjes en kruidenolie.

Tot slot mag je je eigen badzout maken. Het flesje versieren we met kurkjes en schelpjes, dan kan dit later in jullie eigen badkamer pronken.

Tijdsduur: 2,5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 6 – Maximaal: 10
– Kosten € 17,50 per kind
– Datum en aanvang in overleg
– Tussendoor wordt er fris of een sapje gepresenteerd.

Meer info of reserveren? Bel naar 06-38361907
E-mail: Jolanda@Kruidwis.nl