Kruidwis Nieuwsbrief

December 2011

Wederom chaos en verdriet 

Afgelopen maand zijn we weer heerlijk opgestart met de workshops. En jullie hadden er ook weer zin in!

Helaas zijn we wederom in de omstandigheid gekomen dat we de boel even stil leggen tot februari. Afgelopen week is onze dochter Tamara in het ziekenhuis opgenomen met wat achteraf een fikse infectie en bloedvergiftiging bleek te zijn. Haar lichaam heeft zo ontzettend hard gevochten om de infectie te overwinnen,  maar helaas zijn op 16 december ons vierde en vijfde kleinkindje, Tristan en Kira geboren en overleden. Met hun bijna 20 weken te klein om zelf adem te kunnen halen en te klein om overlevingskansen te hebben. Moeder Natuur besliste dat Tamara voor ging. Wij hebben allemaal ontzettend veel verdriet. Omdat wij voor tweehonderd procent, Tamara, Richard en Silvester willen  steunen in de komende periode zetten we het gas dus wederom op een laag pitje. In januari ontvangen jullie een aanvullende nieuwsbrief met het programma voor februari.

Voor alle mensen die de afgelopen week voor niets aan de winkeldeur geweest zijn excuses, wij konden even niets anders dan in het ziekenhuis vertoeven.

Wacht je op een bestelling, factuur of andere Kruidwis zaken die nog niet afgerond zijn, dan weet je dat het er aan komt, maar iets later dan gepland. Bestellingen aub via de mail of telefonisch op 073-6410937.


Fijne Kerstdagen

Wij willen al onze nieuwsbrieflezers toch via deze weg een hele warme, waardevolle Kerst toewensen en alle goeds voor 2012. Geniet van elkaars aanwezigheid en vergeet en vergeef kleine irritaties en strubbelingen, we hebben elkaar allemaal te hard nodig.........

kerst


Kruidige groetjes,
 
Jolanda en Henny van der Ben
De Kruidwis.