Kruidwis kruiden- en kookworkshops

NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS

Hoe vaak hebben we het bij De Kruidwis al niet gehoord? Ach, wat jammer, ik wilde zo graag mee doen, maar ik moet werken, oppassen, boodschappen doen met moeder, heb een feestje, afspraak bij de huisarts, ben overblijfmoeder…………… enzovoorts

Vaak moeten we veel mensen teleurstellen omdat er net een verkeerde datum, dag van de week, of een verkeerde middag of ochtend gekozen is voor een workshop.
Daarom verandert er vanaf dit jaar het een en ander.

Het vertrouwde concept van de workshops blijft bestaan. De Kruidwis blijft voor kwaliteit gaan, leerzame theorie, aangevuld met praktisch werk binnen een ontspannen sfeer, met volop ruimte voor uw vragen. Vanaf nu kunt u aangeven welke workshops u graag wilt volgen en wat voor u de geschikste dagen zijn. Bij (minimaal) 4 inschrijvingen voor een bepaald thema, wordt in overleg een datum vastgesteld.

Via deze pagina zijn de gegevens van alle workshops beschikbaar.
Tevens staat achter elke workshop een info knop. Door deze in te drukken krijgt u per workshop een beschrijving.

De geplande workshops worden via de nieuwsbrief van de Kruidwis kenbaar gemaakt. Zorg dus dat uw juiste e-mailadres bij ons bekend is!
Heeft u wel interesse, maar geen e-mail, geef dan uw adres en telefoonnummer door, dan houden wij u op andere wijze op de hoogte.

Dus voortaan kunt u er ook bij zijn!